Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

Direcció i guió


M. Lluna Antúnez

Aquest és el meu segon documental com a directora, el primer va ser Amb qui parlo? produït per TVC i Alea Docs&Films. Dirigir documentals per mi representa un repte a cada instant, un esport d'aventura amb la seva corresponent descàrrega d'adrenalina diària, i és que la realitat és tan fràgil com una peça de porcellana, no saps en quin moment es pot desfer l'encanteri, caure i desfigurar-se, i és això el que m'impulsa a fer les coses sempre el millor possible.

A part d'això, he treballat molts anys a Alea Doc&Films com a muntadora i ho he seguit fent a RBA Audiovisual. També he dirigit un vídeo institucional per l'Ajuntament de Barcelona sobre la recuperació dels interiors d'illa de l'Eixample i he codirigit un programa magazín per a la Televisió Menorquina.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl