Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

19/07/2010

Capítol 12

La veritat és que no tinc televisió des de fa més de 3 anys i us prometo que es pot viure sense ella (tot i que tinc la sensació que el facebook s’ha convertit en una addicció similar), així que no sé quins són els problemes que sacsegen el món avui en dia i visc molt més tranquil.la sense saber-ho.

El que sí que sé, perquè això ja era així quan encara mirava la televisió, és que el món viu en un constant patiment i angoixa, amb una por perpètua a les guerres, a la crisi, al canvi climàtic, a la pujada del Euribor, a la caiguda de la borsa… Sembla que en qualsevol moment hi haurà un cataclisme que ens enviarà a tots a la merda.

I és per això que la Bea és “una heroïna del segle XXI” (cito al Miguel), perquè a la Bea no li preocupa res més enllà de les persones que té més aprop i de les coses que poden passar de manera immediata, no se suma a la histèria col.lectiva i es concentra en fer bé les coses que està fent en el moment que les està fent.

Ella vol estar bé, sentir-se en forma i quan li demano si no té més il.lusió que aquesta em respon: “además de estar bien?”. I té raó, quan un està bé, no es pot demanar més.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl