Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

26/07/2010

Capítol 13 i c'est fini

Ja s’ha acabat. Aquí queden les hores mortes asseguda a l’escala amb el meu germà parlant sobre la vida, la mort i el cinema, aquí queden les discussions sobre trípode natural o càmera en mà, queden doncs aquí, les trucades esperades i desesperants, les llistes de seqüències que s’han de gravar i les que no es gravaran, queden els comentaris cínics després d’apagar la càmera, aquí queden el que m’hagués agradat que fos i que al final no ha pogut ser, perquè potser havia de ser tal i com ha sigut.

Però sobretot aquí queda la construcció emocional d’una escala especial, especial per mi i així ho he volgut mostrar. Fora de la política i les estadístiques, he intentat descriure a persones que viuen i es debaten en el nostre món, amb les seves contradiccions i la seva humanitat, per si de cas algú ho entén i aprèn a distingir entre les xifres dels telenotícies i les persones de carn i ossos, que som nosaltres i que vivim com volem i/o com podem la nostra vida intentant no ser jutjats.

M’acomiado, doncs, amb l’esperança d’haver obert alguna porta dins vostre,  d’haver fet reflexionar, encara que sigui només una mica, sobre la nostra condició d’éssers humans racionals, emocionals, socials i mitològics.

Moltes gràcies!


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl