Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

31/05/2010

Capítol 5

Estic retratant la vida que es respira a Raval 14, és el que faig des que em llevo fins que vaig a dormir de dilluns a diumenge, ho faig sense recepta i sense guia, intentant no ferir, buscant la part humana del que tinc davant. I no sé si ho faig bé…

Estimo cada taca de la paret de l’escala, cada somriure que em regalen al passar, cada seqüència que gravo i totes les persones que hi viuen com jo, però no sé si ho faig bé… Tinc una por immensa a equivocar-me. I dic això avui perquè és el que sento.

Sento de tot cor, que la Summer, la gossa del Fran, s’hagi mort, sento de tot cor que l’Almídez no tingui feina, sento de tot cor no tenir la sol.lució als seus problemes… I ells a canvi em fan un pastís o juguen amb mi a la play, mirant endavant, amb la força que avui em falta a mi.

Així que el que em toca és donar-los les gràcies per ser com són, per ensenyar-me cada dia una mica més, per donar-me lliçons impagables de generositat i valor.

Potser pels que ho veieu des de l’altre cantó, us sembla exagerat el que escric, però per mi això és tot el que tinc, és tot el que visc i no sé com portar-ho d’una altra manera.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl