Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

21/06/2010

Capítol 8

Ahir vaig passar la tarda amb la Bea i la Núria fent un té, menjant un brownie casolà i arreglant el món, al cap d’una estona va venir l’Almides amb el Marc. Al principi el Marc, no sé per quina estranya raó, estava tímid, però després es va animar i es va asseure a la meva falda. Jo ja estava prou contenta que m’hagués escollit a mi com a companya de jocs, però em vaig emocionar quan em va agafar de la mà i em va dir “Maria Lluna”. El Marc sap el meu nom!!!

El Marc és encantador, té tota l’escala enamorada, tots estem pendents de les seves tonteries i intentem fer-lo somriure. Ell va ser el primer nen en molt temps que va néixer a l’escala i potser per això és tant especial.

A mi m’agradaria seguir aquí només per poder veure’l créixer, per poder fer-li un berenar de tant en tant si l’Almídes està ocupada, per ajudar-lo algun dia a fer els deures d’anglès o català… M’agradaria molt veure com es fa gran.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl