Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

28/06/2010

Capítol 9

La carta del Món al Tarot significa unió, plenitud, felicitat, que les coses flueixen sense obstacles i troben el seu lloc exacte. La carta del Món al Tarot és la meva preferida i és el que a vegades imagino que és Raval 14.

Sí, m’agrada el Tarot i el sé tirar. A casa la meva mare hi havia una baralla dels Arcans Majors i des de petita jugava a tirar-me-les i a tirar-les a les meves amigues. L’experiència m’ha anat mostrant què vol dir cada una de les cartes, i tot i que a vegades no s’han complert, sovint encerto les coses i em sembla divertit. Trobo que és una manera de reflexionar sobre la teva vida i valorar els pros i els contres de les situacions que vius.

Per això, quan ha sorgit l’oportunitat li he tirat les cartes als meus veïns, és una manera de conèixer-los i que em conequin, obre portes a reflexions que potser sense les cartes no hi hagués pogut arribar.

En aquest joc, les dues bandes hi surten guanyant.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl