Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

05/07/2010

Capítol 10

El recull de frases fetes espanyoles diu: “Desgraciada en el juego, afortunada en amores”. Bé… doncs aquesta dec ser jo perquè sempre perdo. No se’m donen bé els jocs de taula… Posada a perdre, perdo fins i tot al “cinquillo”.

Jo crec que és una qüestió d’interès i concentració, però he d’admetre que l’interès i la concentració tampoc van acompanyats d’alguna habilitat innata que m’hagi fet destacar mai en aquest àmbit.

De totes maneres, és una bonica manera de passar la tarda, ja que entre fitxa i fitxa, un es relaxa i parla de la vida, de l’amor, de les coses que el preocupen i de les que el fan lliure. És per això, que vaig acceptar un duel amb la Bea i un altre amb la Almídes… El joc no m’importava, m’importava el que podien dir mentre jugaven.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl