Sobre el bloc

L’edifici del carrer dels Salvador número 14 és el reflex d’un barri en transformació, d’una manera de viure i d’una manera de veure el món; i alhora en sí mateix, una crítica social; ja que els seus habitants, estant com estan fora de tota ortodòxia, fan gala dels valors més importants: honestedat, generositat i fidelitat.

Categories

Paraules clau

Civilis XAL documental

12/07/2010

Capítol 11

Com tothom, hi ha èpoques que em sento plena i radiant, èpoques que penso que tot s’acaba, que no hi ha possibilitats, èpoques que estic enamorada, èpoques que em desenamoro… Èpoques que penso que la meva vida és un somni fet realitat, èpoques que tot s’enfonsa i perd el sentit. Però si un s’hi fixa, tot és sempre exactament igual… Tot depèn del color en el que un vol veure la vida.

Avui veig la vida de color gris, del mateix gris del cel… Però sé que demà sortirà el sol, perquè ja estem a primavera i la planta que em va regalar el Julito ho necessita. I perquè avui ha vingut la Núria i m’ha regalat un Toblerone gegant. Ha de sortir el sol perquè ho estem aconseguint, estem arribant a la recta final de la sèrie. De fet, si m’hi fixo, alguns raigs de llum ja comencen a esquerdar els núvols…

Moltes gràcies per seguir aquí!


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl